Bookmark and Share     Sitemap
 

Firma aftaler

 

Virksomheder og foreninger

Flex Fysioterapi har rigtig meget at tilbyde din virksomhed. Det spænder lige fra workshops, foredrag, kost- og ernæringsvejledning til fysioterapibehandlinger og massage, ergonomisk vejledning, undervisning, pausegymnastik, udarbejdelse af APV (Arbejdsplads Vurdering), holdtræning på klinikken, mm. Se længere ned på siden for mere inspiration.

Flere og flere medarbejdere døjer med forskellige skavanker i bevægeapparatet bl.a. i form af arbejdsrelaterede overbelastningsskader. De hyppigste problemer er relateret til nakke/skulder spændinger, hovedpine, rygsmerter, stress, mm.. Oftest pga. dårlig arbejdsstilling, stationære eller ensformige arbejdsfunktioner måske kombineret med inaktivitet i fritiden.

Trods smerterne/spændingerne får man ikke lige bestilt tid hos læge eller fysioterapeut. Bl.a. fordi man helst ikke vil tage fri fra arbejde, hvilket er helt forståeligt. Problemer i bevægeapparatet som ikke bliver behandlet i opløbet kan udvikle sig, og på længere sigt, kan det medføre en forværring med sygedage til følge.

FAKTA: Sundhedsordning på arbejdspladsen har statistisk set resulteret i et klart fald i sygedage på 15 % på årsbasis hos de ansatte.

Muligheder for din virksomhed eller forening:

Workshop med et kost-træningsfokus, livskvalitet og overskud i hverdagen,               afprøvning af

Træningshold som fx: TRX, Crossfit, Cirkeltræning, Ryg/skulder hold,                             løbehold, MTB hold, cykelhold.    

Foredrag/Temadag/morgenmøde/fyraftensmøde: Mange muligheder fx           seriøst og underholdende foredrag om sundhed, kost, motion, livskvalitet og overskud i hverdagen.

Kostvejledning for virksomheder: individuel ernæringsrådgivning, måling af   vægt/hjælp til motiverende kontrolvejninger, taljemål, fedt % m.m. Kostplan og fokuspunkter til den enkelte.

Fysioterapiaftale, behandling og vejledning m.m. Skær ned på sygemeldingerne.

Fysioterapiaftale kombineret med sund kost forløb.

APV, hjælp til ergonomisk, indstilling af arbejdspladsen, pausegymnastik,

UL scanningsaftale (henvisning ikke nødvendigt): Få stillet en hurtig og præcis diagnose så medarbejderen og arbejdsgiveren bliver afklaret ift. sine symptomer – så man hurtigt finder ud af, hvilken behandling som vil være effektiv, og om medarbejderen skal sendes videre til en evt. speciallæge e.l. En hurtig og præcis diagnose kan afværge en sygemeldingsperiode.

Teambuilding med fysisk udfoldelse og sjove aktiviteter.

Se desuden gerne rundt på hjemmesiden for andre muligheder for din virksomhed eller dine medarbejdere som individer. Fx personlig træner, spændende testcenter, løbestilsanalyser, indlægssåler m.m.

FAKTA: Tal fra sundhedsstyrelsen viser, at i dag har hver tredje virksomhed en politik omkring mad, motion, rygning og alkohol.

Det handler om at optimere antallet af glade og tilfredse medarbejdere med masser af personligt overskud. Holdtræninger og fælles oplevelser styrker samarbejdet, velværet, de fælles referender og giver et positivt miljø i virksomheden. Øget sundhed giver øget livskvalitet, færre sygedage, øget effektivitet og større teamspirit.

Prisen for firmaaftaler aftales med den enkelte virksomhed afhænger af hvilke af ovenstående tilbud i ønsker at benytte jer af. Behandlinger kan både foregå på klinikken eller på den enkelte arbejdsplads.

Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed for en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov, så vi kan finde den optimale løsning for netop jeres virksomhed.

At drage omsorg for medarbejderens sundhed er samtidig en investering i en sund forretning.

FLEX Fysioterapi v. Søren Friis | Gl. Struervej 7, 7500 Holstebro  | Tlf.: 42299298 | info@flex-fys.dk