Bookmark and Share     Sitemap
 

Priser

Behandling                              
Pris
1. konsultation 375 kr
Normal behandling 275 kr
Massage (30 min.) 225 kr
Udeblivelse 160 kr
 
 
Tillæg Pris
Ultralydsscanning 300 kr
Ultralydsscanning opfølgning 150 kr
K-LASER 100 kr
Tape 25 kr
Akupunktur 50 kr
 
 
Holdtræning                
Pris
   
Ryghold 10x45 min. 475
 

Produkter                                     
Pris
+PlusSock 299 kr
Triggerpoint Grid 399 kr
Lille bold til fod 60 kr
Stor bold til fod 90 kr
 
 
 Firmaaftaler

Flex Fysioterapi tilbyder forskellige former for fysioterapeutiske tiltag på din arbejdsplads. Eks. tilbydes fysioterapeutisk massage, ergonomisk vejledning, undervisning i forflytningsteknik, pausegymnastik, udarbejdelse af APV, holdtræning på klinikken mm.

Flere og flere medarbejdere døjer med forskellige skavanker i bevægeapparatet bl.a. i form af arbejdsrelaterede overbelastningsskader. De hyppigste problemer er relateret til nakke/skulder spændinger, hovedpine, rygsmerter, stress, mm.. Oftest pga. dårlig arbejdsstillinger kombineret med inaktivitet i fritiden.

Trods smerterne/spændingerne får man ikke lige bestilt tid hos læge eller fysioterapeut. Bla. fordi man helst ikke vil tage fri fra arbejde, hvilket er helt forståeligt. Problemer i bevægeapparatet som ikke bliver behandlet i opløbet kan udvikle sig, og på længere sigt kan det medføre en forværring med sygedage til følge. Sundhedsordning på arbejdspladsen har statistisk set resulteret i et klart fald i sygedage på 10 % på årsbasis hos de ansatte.

Prisen for firmaaftaler aftales med den enkelte virksomhed og afhænger af hvilke af ovenstående tilbud i ønsker at benytte jer af. Behandlinger kan både foregå på klinikken eller hos den enkelte arbejdsplads.

Vi kommer gerne ud til jeres virksomhed for en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov, så vi kan finde den optimale løsning for netop jeres virksomhed.

Undervisning af skoler/klubber:

Prisen afhænger af arrangementet og antal timer. Aftales derfor nærmere med Flex Fysioterapi på telefon 42 29 92 98

Henvisning/tilskud:

Vi arbejder både med og uden henvisning fra lægen. Er du medlem af Sygesikringen Danmark, betaler de en god andel af din behandling du behøves ikke have en henvisning for at opnå tilskud.

Ligeledes refunderer mange sundhedsforsikringer også behandlingsbeløbet. Er du i tvivl herom så kontakt dem, der har med din sundhedsforsikring at gøre.


 

FLEX Fysioterapi v. Søren Friis | Gl. Struervej 7, 7500 Holstebro  | Tlf.: 42299298 | info@flex-fys.dk