Bookmark and Share     Sitemap
 

Ryghold

Ryghold hvor og hvordan?


Målgruppen er patienter med generelle rygproblemer. På holdene arbejdes med forskellige og individuelt tilpassede øvelser.
Træningen har varighed af 45 minutter per gang og foregår i motionscenteret Flex
Fitness, som er beliggende dør om dør med Flex Fysioterapi. Jeg anbefaler, at deltage to gange om ugen for at få kontinuitet i træningen og dermed få større effekt. Der vil blive foretaget en vurdering efter 8 gange træning, for at se om du er klar til at afsluttes. eller om der skal mere træning til. Måske er du klar til at kunne træne på egen hånd i et andet regi.

Hvad er ryghold?
Henvender sig til dem, der har haft et akut lændehold med eller uden udstråling til benene, eller til dem, der har haft problemer med ryggen over en længere periode, og derfor har brug for optræning. Når skaden er sket eller som skadesforebyggende træning, er der behov for at genopbygge den dybe muskulatur, der stabiliserer ryggen under bevægelser.

Der bliver lagt vægt på at ”fange” den dybe muskulatur, der sammen med bækkenbunden danner det såkaldte ”kropskerne ( Core)” , hvilket har en grundlæggende betydning for en stærk og funktionsdygtig ryg.
Vi vil på holdet træne hele ryggen mhp. øget styrke, stabilitet, smidighed mm. Der fokuseres også på bevægelse og træning af andre dele af kroppen eks. skuldre, hofter og knæ.
 
Rygtræningen vil styrke din krop og hjælpe dig til bedre at kunne klare fysiske belastninger i hverdagen. Desuden er det sjovt og motiverende at træne sammen med andre.

Er du i tvivl om rygholdet er noget for dig er du velkommen til at kontakte os på klinikken.

Pris: For 8 x træning = 450 kr. Tilskud fra Danmark ved henv. fra egen læge.
Tilmelding: Kontakt Flex Fysioterapi på telefon 42299298 eller mail.
FLEX Fysioterapi v. Søren Friis | Gl. Struervej 7, 7500 Holstebro  | Tlf.: 42299298 | info@flex-fys.dk